Uitvullen dak

Dak uitvullen

Uw dak uitvullen is een delicaat werk en is werk voor specialisten. Wij vullen uw platte daken uit met isolerende mortel en geven het dak de juiste hellingsgraad mee. Dit is belangrijk omdat het voor een efficiënte afwatering op het dak zorgt.

Chape plat dak

De chape wordt aangebracht op platte daken en die onder de juiste helling wordt geplaatst voor het afvoeren van regenwater naar de waterafvoer. Bovendien is een foutloze plaatsing van de chape meteen ook een garantie voor een goed geïnstalleerde dakbedekking.

Nimax, specialist in hellingschape

Hellingschape wordt dus gebuikt op platte daken en heeft tot doel om een hellend vlak te creëren waardoor het water afloopt naar de tapgaten en dus niet op uw plat dak blijft liggen. U begrijpt dus dat de afwatering op een dak en het leggen van een hellingschape vakmanschap en nauwkeurigheid vereist.

Of het nu gaat om platte daken op particuliere woningen, garages, terrassen, appartementsgebouwen of kantoren, wij hebben de kennis in huis om hellingchape op maat van het gebouw te berekenen en plaatsen.

U kunt ons contacteren voor werkzaamheden in regio Antwerpen, Beveren, Sint-Niklaas, Boom, Mechelen, Lier, Rumst, Duffel, Deurne, Brasschaat, Schoten, Wuustwezel, Hoogstraten, Brecht, Zoersel, Turnhout, Lille, Kasterlee, Geel, Westerlo, Herentals, Herenthout, Grobbendonk, Zandhoven, Heist-op-den-Berg, Nijlen, Leuven, Aarschot, Diest, Bonheiden, Keerbergen, Kampenhout, Boortmeerbeek, Putte, Beerzel, …

Vragen?

We antwoorden zo snel mogelijk.
Marc Matthe: 0495 23 90 67